УВАЖАЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА,
ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ACROSS PRAGUE

ЕКСКУРЗИЯ В ПРАГА

ИЗВЪН ПРАГА

СПЕЦИАЛНИ ОБИКОЛКИ

НАСТАНЯВАНЕ

home_1ss

Екскурзия в Прага

Предлагаме разнообразни екскурзии, подходящи за тези, които никога не са били в Прага или имат малко време, но интерес към града. По време на тази обиколка ще ви представим историческото ядро на Прага – градът Храдчани с Пражкия храд (Pražský hrad) и катедралата „Св.Вит, Вацлав и Войтех”, Малкия град (Malá Strana)  и прочутият Карлов мост, Старият град (Staré město) със световно-известния астрономически часовник „Орлой”.

Извън Прага

За нас ще бъде удоволствие да ви покажем някои от най-красивите градове и средновековни замъци в Чешката република. Градът Кутна Хора (UNESKO) е живописно средновековно градче, в което се намира пищната готическата катедрала „Св. Варвара”, Чешки Крумлов (UNESKO) се слави не само с уникалналната си градска архитектура, но и с прекрасния си замък и невероятни градини.

home_2ss
home_3ss

Специални обиколки

Изберете нетрадиционна обиколка: Прага през нощта, Mистичният еврейски квартал, Дрезден за един ден, местата където са живяли и творили Франц Кафка, Моцарт, Бетховен, Айнщайн. Предлагаме да посетите концерти или класически представления (Б. Сметана и А. Дворжак), пражки галерии и музеи.

Настаняване

Across Prague може да предложи и съдейства за настаняване за вашия престой в Прага. За повече информация, моля свържете се с нас: acrossprague@gmail.com

home_4ss

Организираме екскурзии в Прага и Чешката република
предимно на английски и български език.
Ще ви осигурим настаняване, всякакъв вид екскурзоводско обслужване
и превоз за индивидулни туристи, групи и конференции.
Изберете Across Prague!